Ajankohtaista

Keväinen teekonsertti Salutorgetissa

Konsertti la 27.4.2019 klo 12.30 (ovet auki 11.30), Ravintola Salutorget

Konsertissa kuullaan iloista ja keväistä musiikkia tunnetuilta klassisilta säveltäjiltä. Mukana ovat muun muassa Toivo Kuula, Leevi Madetoja, Paul Hindemith ja Morten Lauridsen. Pinnan alta monista keväisistä kappaleista löytyy myös häkellyttävän suuria tunteita ja usein aavistus melankoliaa ja surua. Konsertissa etsitään heräilevän kevään kaikkia eri sävyjä ja tutkitaan, mitä suomen- ja ranskankielisten kappaleidemme kauniiden melodioiden takaa paljastuu. Teekonsertin tarjoiluna ovat perinteiset englantilaiset teeherkut: finger-sandwichit, skonssit kotitekoisten hillojen kera ja pienet makeat suupalat. Lipun hinta alk. 37,00€ sisältää Salutorgetin Perinteisen Afternoon Tea -tarjoilun.

Liput osoitteesta: https://www.lyyti.in/kevainen_teekonsertti

Ryhdy Akateemisen Laulun tukijaksi - Osta tukipaketti, 60 €


Tukipaketti sisältää Ääniaaltoja-levyn, 50-vuotishistoriikin ja pääsylipun vapaavalintaiseen konserttiimme. Tukipaketin voit ostaa seuraavan konserttimme yhteydessä tai tilata osoitteesta: al.sihteeri@gmail.com. Tilauksiin lisätään postituskulut.

Ääniaaltoja-levy

Ääniaaltoja, Akateemisen Laulun 60-vuotisjuhlavuotta juhlistava levy, kokoaa yhteen Itämeren ympärillä sävellettyä kuoromusiikkia 1900-luvun alkupuolelta tähän päivään. Ääniaaltoja-levy

50-vuotishistoriikki

Korkeatasoisia artikkeleita ja kuvia, muistoja ja mielikuvia kuoron puolivuosisataiselta taipaleelta. Kirjoittajina mm. Akateemisen Laulun puheenjohtajia ja taiteellisia johtajia.

Pääsylippu Akateemisen Laulun konserttiin

Tukipaketin pääsylippu oikeuttaa yhteen vapaavalintaiseen konserttiin. Pääsylippu on voimassa yhden vuoden tukipaketin ostopäivästä.

 

Liity Akateemisen Laulun tiedotuslistalle


Akateemisella Laululla on sähköpostilista, jolla tiedotetaan kuoron tulevista konserteista. Lista on ns. moderoitu lista, eli kaikki listalle lähetettävät viestit kulkevat listan ylläpidon hyväksynnän kautta (tällöin mm. kaikki roskapostiviestit jäävät ylläpitäjälle).

Voit liittyä listalle lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: alpostilista@gmail.com