Liity kuoroon!

AL laululeirillä Kallio-Kuninkalassa

Tervetuloa mukaan suomalaisen kuorotaiteen näköalapaikalle! AL:n laulajana pääset mukaan ikimuistoisiin konsertteihin ja tulet kehittymään myös laulajana ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kuoro tarjoaa laulajilleen myös mahdollisuuden laulutunteihin. 

Harjoittelemme torstai-iltaisin Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan Meritullin seurakuntatalon musiikkisalissa Kruununhaassa, Meritullintori 3:n II kerroksessa.

Harjoitukset alkavat klo 18.00 äänenavauksella ja päättyvät klo 21.00. Harjoitusten puolivälissä on n. 20 minuutin kahvitauko. Harjoitukset pitää pääsääntöisesti taiteellinen johtajamme. Tarpeen mukaan järjestetään myös stemmaharjoituksia ja laululeirejä.

Akateemisen Laulun koelaulut

Ilmoittaudu koelauluihin!  AL järjestää koelauluja syys- ja kevätlukukausien alussa. Tarpeen mukaan voimme pitää koelauluja myös muulloin harjoitusten yhteydessä. Ilmoita meille mielenkiinnostasi ja varaa aikasi mahdolliseen koelauluun sähköpostitse: al.sihteeri (at) gmail.com. 

Koelaulussa testataan hakijan äänialuetta, sävelkorvaa ja nuotinlukutaitoa sekä kuullaan vapaavalintainen laulu. Koelaulun pitää taiteellinen johtaja yhdessä musiikkilautakunnan kanssa.