Laulajaksi

Akateeminen Laulu somessa

Instagram:@akateeminenlaulu
Facebook: facebook.com/akateeminenlaulu

Liity postituslistallemme

Akateemisella Laululla on sähköpostilista, jolla kerromme tulevista konserteistamme. Lista on ns. moderoitu lista, eli kaikki listalle lähetettävät viestit kulkevat ylläpidon hyväksynnän kautta (tällöin mm. kaikki roskapostiviestit jäävät ylläpitäjälle).

Voit liittyä listalle lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: alpostilista@gmail.com

AL laululeirillä Kallio-Kuninkalassa

Oletko sinä tuleva "alli"?

Olitpa opintojen alussa tai lopussa, tule koelauluun syys- tai kevätlukukauden alussa - tai kysy mahdollisuutta koelauluun muina vuodenaikoina harjoitusten yhteydessä. Allina eli AL:n laulajana pääset mukaan ikimuistoisiin konsertteihin ja tulet kehittymään myös laulajana ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kuoro tarjoaa laulajilleen myös mahdollisuuden laulutunteihin. 

Harjoittelemme torstai-iltaisin Helsingin Kruununhaassa, Tuomiokirkkoseurakunnalle kuuluvan Meritullin seurakuntatalon 2. kerroksen musiikkisalissa, osoitteessa Meritullintori 3.

Harjoitukset alkavat klo 18.00 äänenavauksella ja päättyvät klo 21.00. Harjoitusten puolivälissä on n. 20 minuutin kahvitauko. Harjoitukset pitää taiteellinen johtajamme Dominik Vogt tai tarvittaessa varajohtajamme Teemu Tommola. Tarpeen mukaan järjestetään myös stemmaharjoituksia ja laululeirejä. 

Harjoituskielemme on pääsääntöisesti englanti. Joukkomme on avoin, kansainvälinen ja moniarvoinen. Vuodesta 2019 lähtien kuorolla on oma yhdenvertaisuusvastaava. 

 

Ilmoittaudu koelauluihin! Koelaulussa testataan hakijan äänialuetta, sävelkorvaa ja nuotinlukutaitoa sekä kuullaan vapaavalintainen laulu. Koelaulun pitää taiteellinen johtaja yhdessä musiikkilautakunnan kanssa. Kiinnostuitko? Varaa aikasi koelauluun sähköpostitse: al.sihteeri (at) gmail.com.