Laulajaksi

Järjestämme koelauluja syys- tai kevätlukukauden alussa. Voit myös kysyä mahdollisuutta koelauluun muina vuodenaikoina harjoitusten yhteydessä. Kuorossa pääset mukaan ikimuistoisiin konsertteihin ja kehityt laulajana ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kuoro tarjoaa laulajilleen myös mahdollisuuden laulutunteihin. 

Harjoittelemme torstai-iltaisin Helsingin Kruununhaassa, Tuomiokirkkoseurakunnalle kuuluvan Meritullin seurakuntatalon 2. kerroksessa, osoitteessa Meritullintori 3.

Harjoitukset alkavat klo 18.00 äänenavauksella ja päättyvät klo 21.00. Harjoitusten puolivälissä on n. 20 minuutin kahvitauko. Harjoitukset pitää taiteellinen johtajamme Dominik Vogt tai tarvittaessa varajohtajamme Teemu Tommola. Tarpeen mukaan järjestetään myös stemmaharjoituksia ja laululeirejä. 

Harjoituskielemme on pääsääntöisesti englanti. Joukkomme on avoin, kansainvälinen ja moniarvoinen. Vuodesta 2019 lähtien kuorolla on oma yhdenvertaisuusvastaava. 

Ilmoittaudu koelauluihin! 

Koelaulussa testataan hakijan äänialuetta, sävelkorvaa ja nuotinlukutaitoa sekä kuullaan vapaavalintainen laulu. Koelaulun pitää taiteellinen johtaja yhdessä kuoron musiikkilautakunnan kanssa. 

Kiinnostuitko? Varaa aikasi koelauluun sähköpostitse: al.sihteeri (at) gmail.com. 

Liity postituslistallemme

Kerromme postituslistallamme tulevista konserteistamme. Voit liittyä listalle lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: alpostilista@gmail.com

Lista on ns. moderoitu lista, eli kaikki listalle lähetettävät viestit kulkevat ylläpidon hyväksynnän kautta (tällöin mm. kaikki roskapostiviestit jäävät ylläpitäjälle).

Seuraa Akateemista Laulua somessa

Instagram: 
@akateeminenlaulu
Facebook: facebook.com/akateeminenlaulu
Twitter: www.twitter.com/akateeminenlau